Téged is vár a Trafó Csatlakozó!

A Gondolat Generátor, a Trafó színházpedagógiai műhelye két állandó csoportot indít, melyek egy évadon keresztül heti rendszerességgel találkoznak, hogy magyar írók novelláit és a kortárs művészetet kiindulási alapként használva közösen gondolkodjanak, játszanak, alkossanak!

Ha Te is ámultál már újcirkuszon, borzongtál egy hang-installációban állva, érezted, hogy csak slamben tudnád elmondani mi bánt, vagy hogy időnként kifejezőbb lehet egy óriásbáb, mint egy ember, lepődtél már meg azon, hogy egy szereplő épp melletted ül, vagy azon, hogy lehet a véleményed egy táncos előadás szerves része, vagy esetleg szeretnéd másokkal kiegészíteni azt, hogy mit jelenthet a Trafó, akkor csatlakozz!

Nem csak új típusú kortárs művészeti élményekkel gazdagodhatsz, tapasztalhatod meg őket eddig idegen nézőpontokból, de egy most alakuló csoport tagjává, egy együtt gondolkodó és alkotó közösség tagjává is válhatsz.

És most még az sem baj, hogy nem vagy már középiskolás.

19-25 éves csatlakozókat várunk az októbertől szerdánként 17 és 20 óra között működő csoportunkba. A jelentkezéshez írj egy rövid bemutatkozást egy és személyes történetét a csatlakozás hívószóra és küldd el szeptember 27-ig a gondolatgenerator@trafo.hu email címre.

Írd meg vélményed!

Új hozzászólás írásához és a hozzászólások megtekintéséhez be kell lépni.