Elérhetőségek

Karaván Színház és Művészeti Alapítvány
http://karavanma.hu/
1092 Budapest,
Ráday utca 34.


Kövess minket!

Karaván Színház és Művészeti Alapítvány

A Karaván Művészeti Alapítvány azzal a céllal jött létre 2000-ben, hogy olyan, színészet iránt fogékony gyerekeket kutasson fel, és számukra tandíjmentes színészképző stúdiót működtessen, akiknek egyébként képességeik kibontakoztatására minimális esélyük lenne. Missziónk által a szegényebb családok gyermekei is hozzáférhetnek a színészképzéshez, számukra is van olyan hely, ahol inspirációt és lehetőséget kapnak a fejlődéshez.

Működésünkben a romák és nem romák közös tevékenysége nagy hangsúlyt kap. Az a fajta gondolkodás és értékrend, amit a Karaván évek óta képvisel, behívott színházunkba olyan művészeket, akik szimpátiával és érdeklődéssel figyelték eddigi munkánkat, és szívesen dolgoznak együtt tehetséges tanítványainkkal.

2002 óta rendszeresen, sikerrel mennek előadásaink. A színház egyre fontosabbá és hangsúlyossá vált a Karaván életében. Produkciós, nemzetiségi kategóriába sorolt színház vagyunk, repertoárunk főként gyermek- és ifjúsági előadásokból áll.

Színházunk művészeti programjának fókuszába a gyermekek és az ifjúság színházi nevelését állítottuk. Azon dolgozunk, hogy a legifjabb generáció számára a színház egy élő kifejezési forma legyen. Előadásainkban színinövendékeink számára gyakorlatszerzési lehetőséget tudunk biztosítani, ami tehetséggondozó programunknak egyik fontos eleme.

Szervezet vezetője:
Nyári Oszkár

Működésünk számokban

Szervezet alapításának éve: 2000
Első színházi nevelési program éve: 2016
Eddigi különböző programjaink száma: 1 db
Színházi neveléssel foglalkozók száma: 1 fő
Nevelési program alkalmak száma (előző évad): 18 alkalom
Résztvevők színházi nevelési programjainkon (előző évad): 1217 fő
Elért iskolák száma (előző évad): -

Ezzel is foglalkozunk

  • színházi előadások gyerekeknek vagy fiataloknak
  • színjátszó csoport
  • tábor
Zemanovics Nóra
Elsődleges csoport admin
Zemanovics Nóra
Színházi menedzsment munkatárs