Hogyan tudok csatlakozni az együttműködéshez? – Rövid összefoglaló

2017 első felében a színházi nevelés / színházpedagógia területén dolgozó szakemberek közös együttműködést kezdeményeztek a terület terminológiáját, minősítését és stratégiáját illetően. Amennyiben szeretnél csatlakozni az együttműködéshez, és ennek részeként a terminológia és a minősítési rendszer használatához, az alábbiakat kérjük:

CSATLAKOZÁS SZERVEZETKÉNT

Ha szervezeted még nem regisztrált a szinhazineveles.hu-ra:

  1. Első lépésben kérjük, hogy magánszemélyként regisztrálj (jobb felső sarokban “Regisztráció” menüpont), és a felkínált lehetőségekből válaszd ki a szervezetedben betöltött szerepnek megfelelő funkciót (színházi alkotó, színházi nevelési szakember stb.)
  2. Regisztrációdat az adminisztrátorok legfeljebb 24 órán belül jóváhagyják, ezt követően hozd létre a szervezet adatlapját (a személyes profilodon belül “Szervezetek” fül, “Új szervezetet hozok létre” gomb).
  3. A szervezeti profilból hozz létre adatlapokat a szervezet színházi nevelési / színházpedagógiai programjainak (szervezeti profilon belül “Új programot hozok létre” gomb)

Függetlenül attól, hogy már korábban, vagy csak most regisztrált-e, a szervezeti profilon belül külön fülön tudod jelezni, hogy a szervezeted csatlakozni kíván az együttműködéshez. A minimálisan ajánlott vállalások elfogadása mellett a szervezet erőforrásaihoz igazítva, önkéntes döntés alapján vállalhatsz további elemeket is a stratégiai tervből:

  • Csatlakozz további, szabadon választható Vállalásokhoz (stratégiai terv első oszlopa).
  • Vállalj részt a Feladatok megvalósításában (stratégiai terv második oszlopa).
  • Vállalj részt az Ajánlások aktív képviseletében (stratégiai terv harmadik oszlopa).

CSATLAKOZÁS SZAKÍRÓK, KRITIKUSOK, KUTATÓK SZÁMÁRA

Ha még nem vagy tagja a szinhazineveles.hu közösségének, kérjük, hogy regisztrálj szakíróként (jobb felső sarokban “Regisztráció” menüpont, majd a regisztráció megerősítését követően válaszd a szakírói szerepkört).

Függetlenül attól, hogy már korábban, vagy csak most regisztrált-e, a profilodon belül külön “Vállalások” fülön tudod jelezni, hogy csatlakozni kívánsz az együttműködéshez. A minimálisan ajánlott vállalások elfogadása mellett  erőforrásaidhoz igazítva, önkéntes döntés alapján vállalhatsz további elemeket is a stratégiai tervből:

  • Csatlakozz további, szabadon választható Vállalásokhoz (stratégiai terv első oszlopa).
  • Vállalj részt a Feladatok megvalósításában (stratégiai terv második oszlopa).
  • Vállalj részt az Ajánlások aktív képviseletében (stratégiai terv harmadik oszlopa).

RÉSZLETESEBBEN:

Az együttműködés részletes háttere megtalálható a 2017. október 26-án megjelent Színházi nevelési és színházpedagógiai kézikönyvben.

A Terminológia főbb elemei ide kattintva, a Minősítés és Stratégia főbb alapvetései ide kattintva is olvashatóak.

Szakmai hozzászólások

A szakmai hozzászólások megtekintéséhez és új hozzászólás írásához be kell lépni.