Szeretném megváltoztatni a szervezetem vagy a programom nevét, mit tegyek?

A szervezetek és a programok neveit biztonsági okokból utólag csak az oldal adminisztrátora változtathatja meg. Kérjük, írj az adminisztrator@szinhazineveles.hu címre, és pontosan jelöld meg, miről mire szeretnéd kérni a változtatást, amit kb. 24 órán belül végrehajtunk.

Hogyan töltsem ki a programadatlapot, ha két- vagy háromlépcsős programot regisztrálok?

Ha zárt színházi előadáshoz kapcsolódik foglalkozás, figyelj arra, hogy ne csak a foglalkozás, hanem a teljes program jelenjen meg a leírásban, melynek része az előadáson való részvétel is! Ha szükséges, mutasd be külön a színházi előadást és a hozzá kapcsolódó foglalkozást is! Tüntesd fel egyaránt az előadás és a foglalkozás részhez tartozó alkotókat, kapcsolattartókat és jegyárakat!

Mit jelent, ha egy program utaztatható?

Alapvetően azt, hogy a programot nem vagy nemcsak egy fix helyen lehet elérni. A programajánlóban jelzett utaztathatóság részleteiről a program adatlapján lehet tájékozódni. Egy-egy program lehet iskolai térbe / osztályterembe vagy alapszinten felszerelt színházi térbe vagy professzionálisan felszerelt színházi térbe utaztatható. Ez nagyjából tájékoztat a program technikai igényeiről, de ha részletekre kíváncsi, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot a program kapcsolattartójával.

Hogyan kerülhet be szervezetem szakmai programja a hírek közé?

Kérünk, hogy ha ilyen híradást szeretnél az oldalon közzétenni, küldd el a cikket 1 fotóval együtt az adminisztrator@szinhazineveles.hu címre. Köszönjük.

Mit jelentenek a műfaji meghatározások?

A műfajokról és egyéb szakmai kérdésekről a Színházi nevelési fogalomtárban olvashatsz.

Hogyan jelezhetem a véleményemet a programokról?

Minden regisztrált felhasználó értékelheti és kommentelheti a programokat, amennyiben be van jelentkezve. Más szempontok szerint értékelhetik a programokat a színházi nevelési szakemberek, a pedagógusok és a résztvevők.

Miért ezt az oldalt használjam programra jelentkezésre?

A szinhazineveles.hu-n megtalálható szervezetek kiemelten kezelik az oldalon keresztül érkező jelentkezéseket, az oldal adminisztrátorai pedig követik a folyamatot, és garantálják a kapcsolat megszületését.

Ki regisztrálhat a szinhazineveles.hu-n?

Bárki regisztrálhat, ám alapvetően a színházi nevelés területén érintettek (színházi nevelési szakemberek, pedagógusok, diákok, szakírók) számára hoztuk létre az oldalt.