Már regisztált tag vagyok. Hogyan használhatom mostantól a Facebook/Google+ fiókomat a belépéshez?

Régebben regisztrált tagok, akik a hagyományos regisztrációs formot töltötték ki, de innentől szeretnék a Facebook és/vagy a Google+ fiókjukat használni a belépéshez, az alábbi lépésekkel összekapcsolhatják a szinhazineveles.hu belépést a saját Facebook és/vagy a Google+fiókukkal.

Lépésről lépésre:

  1. Lépj be a hagyományos módon: eredeti felhasználóneved és jelszavad segítségével.
  2. A fenti menüben az “Üdv…” lenyíló menüben válaszd ki a “Fiókom” menüpontot.
  3. Válaszd ki a bal oldali menüben a “Belépés közösségi oldalakkal” menüpontot.
  4. Kattints a “Facebook fiók” vagy a “Google+ fiók” gombra
  5. Kövesd a megjelenő utasításokat.

 


6. Ha sikerült, akkor a fiókod adatait láthatod.

 


7. Összekapcsolás után legközelebbi belépéskor már használhatod a “Belépés Facebookkal” illetve a “Belépés Google+ fiókkal” gombokat.
A rendszer a meglévő profilodhoz irányít belépés után.


 

Hogyan töltsem ki a programadatlapot, ha két- vagy háromlépcsős programot regisztrálok?

Ha zárt színházi előadáshoz kapcsolódik foglalkozás, figyelj arra, hogy ne csak a foglalkozás, hanem a teljes program jelenjen meg a leírásban, melynek része az előadáson való részvétel is! Ha szükséges, mutasd be külön a színházi előadást és a hozzá kapcsolódó foglalkozást is! Tüntesd fel egyaránt az előadás és a foglalkozás részhez tartozó alkotókat, kapcsolattartókat és jegyárakat!

Szeretném megváltoztatni a szervezetem vagy a programom nevét, mit tegyek?

A szervezetek és a programok neveit biztonsági okokból utólag csak az oldal adminisztrátora változtathatja meg. Kérjük, írj az adminisztrator@szinhazineveles.hu címre, és pontosan jelöld meg, miről mire szeretnéd kérni a változtatást, amit kb. 24 órán belül végrehajtunk.

Ki regisztrálhat a szinhazineveles.hu-n?

Bárki regisztrálhat, ám alapvetően a színházi nevelés területén érintettek (színházi nevelési szakemberek, pedagógusok, diákok, szakírók) számára hoztuk létre az oldalt.

Miért ezt az oldalt használjam programra jelentkezésre?

A szinhazineveles.hu-n megtalálható szervezetek kiemelten kezelik az oldalon keresztül érkező jelentkezéseket, az oldal adminisztrátorai pedig követik a folyamatot, és garantálják a kapcsolat megszületését.

Hogyan jelezhetem a véleményemet a programokról?

Minden regisztrált felhasználó értékelheti és kommentelheti a programokat, amennyiben be van jelentkezve. Más szempontok szerint értékelhetik a programokat a színházi nevelési szakemberek, a pedagógusok és a résztvevők.

Mit jelentenek a műfaji meghatározások?

A műfajokról és egyéb szakmai kérdésekről a Színházi nevelési fogalomtárban olvashatsz.

Hogyan kerülhet be szervezetem szakmai programja a hírek közé?

Kérünk, hogy ha ilyen híradást szeretnél az oldalon közzétenni, küldd el a cikket 1 fotóval együtt az adminisztrator@szinhazineveles.hu címre. Köszönjük.

Mit jelent, ha egy program utaztatható?

Alapvetően azt, hogy a programot nem vagy nemcsak egy fix helyen lehet elérni. A programajánlóban jelzett utaztathatóság részleteiről a program adatlapján lehet tájékozódni. Egy-egy program lehet iskolai térbe / osztályterembe vagy alapszinten felszerelt színházi térbe vagy professzionálisan felszerelt színházi térbe utaztatható. Ez nagyjából tájékoztat a program technikai igényeiről, de ha részletekre kíváncsi, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot a program kapcsolattartójával.